Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Proiect Casa Parter

Despre Proiect
Categoria : Rezidential
Tip:Arhitectura DTAC+PTH+DDE
Regim de intalime: P
Suprafata: aprox. 140 mp
Locatie:  Palazu Mare, Constanta

Acesta este unul dintre acele proiecte de case , la care configuratia terenului a pus anumite probleme, avand o forma neregulata. Este un teren cu un calcan prezent pe partea dreapta si din acest motiv, conform reglemetarilor din certificatul de urbanism, locuinta a trebuit proiectata pe una din laturi alipita de calcanul cladirii vecinului.
Volumul dezvoltat pe orizontala, materialele naturale si proportia echilibrata intre plin si gol genereaza o atmosfera de calm si relaxare. Spre strada, fatada este o compozitie de texturi si umbre cu invelitoarea in patru ape cu panta lina, un volum alb in prim-plan si accente din caramida., o pergola de mari dimensiuni care umbreste terasa si oglindeste arhitectura vecinatatilor.

Zona de zi compusa din living, dining si bucatarie se deschide spre terasa, separand vizual zona de noapte compusa dintr-un dormitor matrimonial cu baie proprie si un dormitor generos pentru oaspeti. Adiacent intarii exista garajul pentru un autoturism si spatiul tehnic.

Interiorul este o continuare a discursului compozitional de pe fatade si se dezvaluie vizitatorului intr-un stil modern cu influente industriale, in tonuri cu accente, completate subtil de culori ce dau viata si autenticitate spatiului de locuit. Dintre materiale a fost privilegiat metalul dar si  caramida aparenta,  aceasta mentinand o atmosfera calda, in armonie cu natura. Se contureaza, astfel, o casa luminoasa, deschisa catre soare si natura.
Din Gura in Gura